blog

Lajme & Te reja

Dynamics Business Central (NAV)

Mirë se vini në blogun e BTech, ku flasim për biznesin dhe teknologjinë. Ne do t’ju tregojmë se si këto dy gjëra funksionojnë së bashku. Artikujt tanë do t’ju ndihmojnë të kuptoni se si një mjet i veçantë i quajtur Microsoft Dynamics Business Central (NAV) mund t’i bëjë bizneset më të mira. Është si një superhero për bizneset. Ne do të ndajmë histori të lehta për t’u lexuar rreth teknologjisë së re dhe mënyrave të zgjuara për të bërë biznes. Le të mësojmë dhe eksplorojmë se si Business Central (NAV) mund t’i bëjë bizneset edhe më të mrekullueshme në të ardhmen!

 

Dixhitalizoni binesin tuaj

Në botën e sotme, teknologjia po përparon me një ritëm të shpejtë, dhe bizneset duhet të qëndrojnë në trend për të mbetur konkurruese. Një mënyrë e rëndësishme për të arritur këtë është digitalizimi i proceseve të biznesit tuaj…

Teknologjia prane biznesit

Partneri menaxhues i BTech, Kreshnik Skenderi, ka prezantuar në Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë për rëndësinë e teknologjisë në jetën e sotme dhe se si çdo lloj biznesi mund të përfitojë…

Artificial Inteligence

Analizoni AI në Business Central

BTech Company, një kompani lider në teknologji, ka kryer një rishikim të plotë të veçorive të reja dhe potenciale të Inteligjencës Artificiale (AI) në Dynamics Business Central. Ata kanë zbuluar përparime…

Kreshnik Skenderi, Europe House, Blue Economy, Technology SME

Menaxheri i BTech jep një leksion

Kreshnik Skenderi, Partner Menaxhues i BTech, mbajti një leksion mbi zgjidhjet e bazuara në cloud për bizneset (SME) si pjesë e projektit “SMART ADRIA Blue Growth”. Gjatë leksionit, ai theksoi avantazhet e fleksibilitetit…

Digitalize your Business with Microsoft Dynamics Business Central

Nga Tradita drejt Dixhitalizimit

Në një kohë kur teknologjia avancon me shpejtësi të madhe dhe dixhitalizimi bëhet gjithmonë e më i rëndësishëm, transformimi i biznesit është një hap kritik për të qëndruar konkurrues…

Digitalize your Business with Microsoft Dynamics Business Central

Mjeshtërimi i Implementimit të ERP-së

Eksploroni praktikat më të mira për zbatimin e suksesshëm të ERP me platformën Business Central të Microsoft, ndërsa ne thellojmë kompleksitetin e integrimit…

Digitalize your Business with Microsoft Dynamics Business Central

Rëndësia e Analizës së të Dhënave

Analiza e të dhënave lejon bizneset të mbledhin, ruajnë dhe analizojnë të dhënat nga burime të ndryshme. Duke analizuar këto të dhëna, bizneset mund…

Digitalize your Business with Microsoft Dynamics Business Central

Rritja e Menaxhimit Financiar me Business Central

Zbuloni si softueri Business Central i Microsoft revolucionizon menaxhimin financiar për bizneset. Me procese të thjeshtuara të kontabilitetit dhe automatizim, bizneset…

Digitalize your Business with Microsoft Dynamics Business Central

PSD3: Përmirësim i shërbimeve financiare në BE. Po Shqipëria?

Propozimet e Komisionit Evropian për PSD3 dhe PSR synojnë të modernizojnë PSD2 dhe të promovojnë inovacionin, konkurrencën dhe mbrojtjen e konsumatorëve në shërbimet…

Fuqia e dixhitalizimit me zgjidhjet BTech

Fuqia e dixhitalizimit me zgjidhjet BTech

Rrugëtimi i dixhitalizimit nuk është thjesht një trend; është një domosdoshmëri për bizneset që kërkojnë të mbeten relevante dhe konkurruese.

AI dhe e ardhmja e punës

AI dhe e ardhmja e punës

Eksploroni si AI po transformon e ardhmjen e punës, me fokus te inovacionet e reja në Business Central dhe strategjitë inovative të BTech.