Mësoni Microsoft Dynamics Business Central me Btech

Video Trajnuese në Business Central

Po kërkoni një mënyrë për të zotëruar Microsoft Dynamics Business Central (NAV), softuerin e fuqishëm të planifikimit të burimeve të ndërmarrjes (ERP) që ju ndihmon të menaxhoni operacionet e biznesit tuaj? Pavarësisht nëse jeni fillestar apo ekspert, Btech ka zgjidhjen perfekte për ju. Btech ju ofron video trajnuese në business central për të mësuar se si të përdorni këtë sistem në një mënyrë të thjeshtë dhe efektive.

 

Me Btech, ju mund të:

Hyni në dhjetra video me cilësi të lartë që mbulojnë tema dhe veçori të ndryshme të Microsoft Dynamics Business Central, të tilla si financat, shitjet, blerjet, inventari, prodhimi, shërbimi etj.

Mësoni me ritmin dhe lehtësinë tuaj, nga çdo pajisje dhe vendndodhje.

Merrni këshilla dhe truket praktike nga instruktorë me përvojë që kanë njohuri dhe ekspertizë të botës reale në videot trajnuese të Business Central.

Pavarësisht nëse jeni përdorues i ri, profesionist me përvojë ose pronar biznesi, Btech mund t’ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja dhe të optimizoni performancën e biznesit tuaj. Bashkohuni me Btech sot dhe filloni të mësoni Microsoft Dynamics Business Central me lehtësi dhe besim.

Introduction

Si mund te njihem me mjedisin e punes ne Business Central?

Kartele Klienti

Si mund te krijoj nje kartele te re klienti?

Kartel Furnitori

Si mund te krijoj nje kartel te re furnitori?

Porosi Shitje

Si mund te krijoj nje fature shitje?

Porosi Blerje

Si mund te krioj nje fature blerje?

Credit Note Shitje

Si mund te kryej kthime ne fature shitje?

Credit Note Blerje

Si mund te kryej kthime ne fature blerje?

Parapagim Shitje

Si mund te krijoj nje fature shitje me parapagim?

Parapagim Blerje

Si mund te krijoj nje fature blerje me parapagim?

Pagese Klienti

Si mund te kryej pagesen e nje klienti?

Pagese Furnitori

Si mund te kryej pagesen per nje furnitor?

Kosto Transporti

Shperndarjen e kostos se transportit?

Skonto ne Rreshta

Si mund te aplikoj skonto ne rreshta?

Skonto ne Fature

Si mund te aplikoj skonto ne fature?

Veprime ne magazine

Si mund te kryej hyrje/dalje apo urdher transferimi ne magazine?

Fletehyrje Magazine

Si mund te krijoj fletehyrje ne magazine?

Fletedalje magazine

Si mund te krijoj nje fletedalje magazine?

Cmime Speciale

Si mund te krijoj cmime speciale per kliente dhe grupe klientesh?

Vleresimi i Kursit te Kembimit Valutor

Si mund rivleresoj kursin e kembimit valutor?

Modifikimi i Kursit te Kembimit Valutor

Si mund te ndryshoj vleren e kursit te kembimit valutor?

Plani Kontabel

Si mund ta perdor planin kontabel?

Dimensionet

Si mund te postoj fatura duke perdorur dimensionet?

Inventarit Fizik

Si mund te ndryshoj njesime matese te artikullit?

Llogaria Bankare

Si mund te shtoj nje llogari bankare?

Disponueshmeria e Artikujve

Si mund te gjej sasin e artikujve ne magazine?