Implemento Microsoft Business Central (NAV)

 

Me nje experience 17 vjecare kombetare dhe nderkombetare te eksperteve tane ne fushen e teknologjise dhe adaptimin e pratikave me te mira nder vite, ne ofrojme sherbime te kualifikuara konsulence dhe menaxhimi te projekteve ne fushen e teknologjise.

BTech eshte nje biznes qe operon nga viti 2017 ne tregun rajonal me sherbime konsulence ne fushen e IT

Sherbim 360º

ERP & CRM – Butterfly Tech suporton biznesin tuaj me profesionistet me te mire ne rajon per ofrimin e zgjidhje te plota per sistemet ERP dhe CRM siç jane, Microsoft Dynamics Business Central, Microsoft 365, Office 365, Azure Solutions, Dynamics AX & NAV, Infrastrukture Cloud, duke perfshire ekspertize te thelle ne menaxhimin e ndryshimeve apo zgjerimit te kompanise.

Zhvillimi i aplikacionit & Integrim – Nje sistem financiar dhe operacional nuk mund te jete i kompletuar pa u integruar plotesisht me sistemet e tjera satelit qe ofrojne prodhuesit e ndryshem. The Butterfly Tech arrin te integroje apo te zhvilloje programe te personalizuara sipas kerkeses se klientit.

Asistence & Permiresim –Ju nuk jeni vetem ne veprimtarine tuaj! Ne kemi ekip te dedikuar per çdo sistem qe do te kete nevoje per asistence te vazhdueshme dhe specialiste te fushes perkatese.

Eksperienca

BTech është një biznes që ka mbi 3 vjet që operon në tregun rajonal me sherbime konsulence në fushën e IT.

I themeluar me iniciativën e disa kolegeve dhe miqve me pasionin e përbashkët për teknologjinë dhe konsulencën në fushën e biznesit, BTech mishëron vlera të larta profesionale duke angazhuar profesionistët më të mirë brenda dhe jashtë territorit të Shqiperisë.

Industritë

Ne ofrojmë zgjidhje të vertikalizuara për shumë lloje të industrish:Prodhimi, Distribucioni, Farmaceutika, Ndërtimi, Fashion dhe Shitjeve me pakicë, Ushqimi dhe Pije, etj.

Falë njohurisë dhe aplikimit rigoroz duke zbatuar metodologjitë bashkëkohore, BTech është në gjendje të udhëheqë projekte komplekse, duke garantuar konsulencën e duhur në secilën fazë, përfshire edhe ndryshimin manaxherial dhe të proceseve.

Fokusi

Fokusi jonë kryesor është ofrimi i konsulences dhe zhvillimeve software të produktit Microsoft Dynamics Business Central (ose sic njihej ndryshe me emrin Microsoft NAV/NAVISION).

Si Partner të Microsoft, ne mund t’ju suportojmë me licencat e nevojshme rreth këtij sistemi apo produkteve të tjera. Pjese e shërbimeve tona është edhe zhvillimi i aplikacioneve në teknologji të ndryshme (web, Android, Windows) dhe integrimi i tyre

Microsoft Dynamics Business Central (NAV) ERP solution in Albania

Microsoft Business Central (NAV)

Microsoft Dynamics 365 Business Central (ose sic njihet ndryshe, NAV ose Navision) eshte i lehte per tu perdorur dhe pershtat nevojat e seciles kompani dhe ju ndihmon te lidhni biznesin tuaj dhe te merrni vendime mbi baza te informuara. Business Central eshte krijuar kryesisht ne funksionalitetin nga Dynamics NAV dhe mund te nderlidhet me sherbimet e tjera te Microsoft, te tilla si Office 365, Microsoft Flow, Power BI dhe PowerApps, etj.

Sistemi No. 1 në Bote për SME-të

Vjet eksperiencë

Klientë

Milion përdorues

Vende të botës

Partner të çertifikuar

Teknologjitë dhe programe që zotërojmë

Përvec aftësive të avancuara në platfromën Microsoft Business Central (NAV), stafi i BTech ka aftësi të avancuara edhe në teknologji të tjera. Më poshtë po listojmë teknologjitë dhe programet ku kemi eksperiencë të konsiderueshme. Stafi jonë është përberë me ekspertë që kanë mbi 10 vjet eksperiencë në keto teknologji.

Platforma ERP

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Business Central

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics AX

Microsoft BI

Database

Microsoft SQL Server

MySQL

Oracle

Development Environments

LINUX

Azure

Windows

Gjuhe Programimi

Java, PHP

C#, C++, X++

Node.js

React, Angular

Apex

Web Development

.Net C#, WordPress PHP, JavaScript, Node.js, Laravel, Knockout.js, Telerik Infragistics UI, Lightning / VisualForce, Liferay, Bootstrap, Angular Framework

Platforma Cloud

Google Cloud Platform (GCP)

Amazon Web Services (AWS)

Microsoft Azure

Aruba

OVHCloud

Mobile

Android with Java/Kotlin

iOS (Objective-c/Swift)

Crossplatform (reactNative/Flutter/Xamarin)

Project Collaboration Tools

Team Foundation Server (TFS)

Jira, Confluence

OTRS

Kayako

Repository Control

TFS

GIT

Zabix

Plastic SCM

Partnerët

Dëshmi të klienteve

Është gjithnjë kënaqësi kur klientët e vlerësojnë punën e mirë.

Vlerësojmë maksimalisht profesionalizmin dhe gatishmërinë e pa lodhur të stafit të BTech të cilët bënë të mundur një implementim kompleks në një kohë të shpejtë duke respektuar të gjitha afatet dhe pritshmeritë.

Brunilda Isufi – CEO Initaly

Tek BTech kemi gjetur partnerin e besueshëm që na gjendet gjithnjë pranë në çdo orë dhe ditë të javës. Me profesionalizëm na kanë siguruar gjithnjë një sistem të sigurt në Cloud dhe një support të dedikuar.

Lulzim Mustafa – CEO Royal Beverage

Ready To Get Started?