PAKETAT TONA

Produkti qendror qe implementon dhe zhvillon BTech eshte sistemi ERP Microsoft Dynamics Business Central (ose sic njihet me emrin e vjeter NAV/Navision). Kjo ERP eshte lokalizuar per tregun Shqiptar me zhvillime te ndryshme dhe module te reja te ndertuara brenda sistemit ERP Microsoft Dynamics Business Central. BTech ka zhvilluar dhe integruar nje mori te gjere aplikacionesh dhe sistemesh te tjera te jashtme qe plotesojne cdo nevoje te biznesit tuaj. Me poshte listojme disa nga aplikacionet dhe modulet kryesore qe BTech ofron sot per klientet e saj.

Sistemi ERP Business Central

Finance,
Blerje,
Shitje,
Magazine.

Aplikacioni Distribucionit

Shitje online/offline
Kthime,
Transferta,
Vizita