Business Central  Kontaktoni BTech

Mirë se vini në platformën tonë, ku bashkimi i biznesit dhe teknologjisë merr jetë. Ne jemi të etur të angazhohemi me ju dhe të ofrojmë përgjigje për çdo pyetje që mund të keni! Nëse jeni të intriguar nga temat e ndryshme të blogut tonë ose nëse po kërkoni të gërmoni më thellë në fushën e Microsoft Dynamics Business Central (NAV), ose ndoshta jeni thjesht në humor për një bisedë miqësore, ne jemi këtu dhe më shumë se i gatshëm për të dhënë një dorë.

 

Business Central kontakto Btech!

Detajet tona të kontaktit janë renditur në mënyrë të përshtatshme më poshtë, duke ju ofruar mënyra të ndryshme për t’u lidhur.
Dhe nëse e gjeni veten në kërkim të një partneri të palëkundur për t’ju udhëhequr në rrugëtimin e dixhitalizimit të proceseve të biznesit tuaj, ju jeni në vendin e duhur. Me potencialin e tij transformues, BTech ka aftësinë për të riformuar mënyrën se si veproni dhe ne jemi këtu për të shërbyer si busull juaj në këtë udhëtim.
A keni një temë specifike në mendje që jeni të etur për ta eksploruar? Ju inkurajojmë të kontaktoni. Vështrimet dhe pyetjet tuaja kanë vlerë të jashtëzakonshme për ne dhe ne jemi entuziastë për fillimin e një dialogu. Pra, le të fillojmë këtë aventurë bashkëpunuese, ku konvergjenca e biznesit dhe teknologjisë ndriçohet nga aftësitë e Microsoft Dynamics Business Central (NAV).

Phone

+355 69 70 57 141

Address

Rr. Sulejman Delvina, P.32/1 , Apt 1, Tirana, Albania

Mos humb kohe!

Behu edhe ti me sistemin Business Central Kontakto BTech dhe apliko teknologjine me te avancuar per bizneset e mesme dhe te medha! 

Kosto te suportueshme nga çdo biznes!