Rreth Nesh

BTech – Një Partner i Microsoft Dynamics Business Central (NAV)

Me BTech, ju keni gjetur partnerin tuaj të besuar të këshillimit në fushën e Biznesit dhe IT-së në Shqipëri. I themeluar fillimisht në vitin 2017, BTech sjell në tryezë zgjidhje teknologjike më të avancuara. Si produktet e Microsoft Dynamics, një fushë e specializuar ku BTech shkëlqen.

Ekipi ynë i ekspertëve të teknologjisë ka një përvojë të kombinuar prej 17 vitesh në industri, si në nivel lokal ashtu edhe ndërkombëtar. Ne qëndrojmë përpara kurbës duke qëndruar të përditësuar me tendencat më të fundit dhe duke adoptuar praktikat më të mira të industrisë. Prandaj, Microsoft Dynamics Business Central (NAV) është një pjesë integrale e portofolit tonë të shërbimeve.

Me fjalë të tjera, Business Central (NAV) nuk është thjesht një zgjidhje e zakonshme. Është një mjet transformues që na ndihmon të thjeshtojmë dhe optimizojmë operacionet për klientët tanë shqiptarë. Bashkëpunimi ynë me Microsoft ka rezultuar në histori suksesi që nxjerrin në pah efektivitetin e tij në përmirësimin e dukshmërisë, vendimmarrjes dhe bashkëpunimit brenda bizneseve.

Udhëtimi i BTech është i ndërthurur ngushtë me zgjidhjet e Microsoft. Me përvojën tonë të gjerë, ekipin tonë të aftë dhe përkushtimin e palëkundur, ne vazhdojmë të shfrytëzojmë fuqinë e Microsoft Dynamics Business Central (NAV) për të nxitur inovacionin dhe përsosmërinë. Si rezultat, ky partneritet është vendosur t’i çojë bizneset në Shqipëri në lartësi të reja, duke i hapur rrugën rritjes së jashtëzakonshme në të ardhmen.

Initaly – Histori Suksesi

Implementimi i Microsoft Dynamics Business Central (NAV)

Në BTech ne kemi gjetur jo vetëm profesionistë në sektorin e IT, por edhe profesionistë me njohuri të gjera për procese të ndryshme të biznesit tonë.

Initaly është gjithmonë në kërkim të zhvillimit dhe rritjes. Për ne, BTech është një partner i besuar që na ndihmon dhe na mbështet çdo ditë, duke lehtësuar rritjen tonë.
Një sistem i mirë i menaxhimit të IT-së nuk mjafton nëse nuk mbështetet nga profesionistë që janë aty pranë jush çdo ditë dhe përjetojnë problemet e biznesit. Si përfundim, BTech është zgjidhja!

Dëshmi të klienteve

Është gjithnjë kënaqësi kur klientët e vlerësojnë punën e mirë.

Vlerësojmë maksimalisht profesionalizmin dhe gatishmërinë e pa lodhur të stafit të BTech të cilët bënë të mundur një implementim kompleks në një kohë të shpejtë duke respektuar të gjitha afatet dhe pritshmeritë.

Brunilda Isufi

CEO, Initaly

Tek BTech kemi gjetur partnerin e besueshëm që na gjendet gjithnjë pranë në çdo orë dhe ditë të javës. Me profesionalizëm na kanë siguruar gjithnjë një sistem të sigurt në Cloud dhe një support të dedikuar.

Lulzim Mustafa

CEO, Royal Beverage

Gati për t’ja filluar?