Technologji – Finance

Technologjia prane biznesit

Në datë 28-Mars-2023, BTech ishte ftuar të prezantonte të rejat e teknologjise dhe mundesitë e aplikimit të tyre në biznes. Drejtuesi i kompanisë, Kreshnik Skënderi ftoi bizneset të perdorin teknologjitë të bazuara në shërbime Cloud si një mënyrë e sigurt dhe me kosto të ulët. Gjithashtu, ai prezantoi produktin më të ri të BTech. Shërbimet e personalizuara financiare dhe kontabel nga BTech Studio me ndihmën e sistemeve FinTech më të mira në treg.   

Artificial Inteligence

Technologjia prane biznesit

Partneri menaxhues i BTech, Kreshnik Skenderi, ka prezantuar në Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë për rëndësinë e teknologjisë në jetën e sotme dhe se si çdo lloj biznesi mund të përfitojë duke përdorur zgjidhje software të personalizuara dhe të qendrueshme. Ai ka përmbledhur avantazhet e përdorimit të zgjidhjeve të bazuar në cloud, të cilat janë më të qëndrueshme dhe të sigurta krahasuar me sistemet tradicionale.

Ai gjithashtu prezantoi BTech Studio, një iniciativë të re nga BTech që ofron shërbime kontabiliteti me një qasje inovative. BTech Studio do të ofrojë zgjidhje software falas për çdo biznes, duke u lejuar atyre të përdorin sistemet e BTech për të ndihmuar me aktivitetet e tyre të përditshme. Përveç këtyre sistemeve, BTech Studio do të ofrojë shërbime profesionale kontabiliteti, raportimi financiar dhe këshilla për bizneset. Kostoja e këtyre shërbimeve do të jetë e ngjashme me atë që bizneset do të paguanin për një firmë kontabiliteti standarde.

Kjo qasje inovative lejon bizneset të kursenin para duke përdorur sistemet e BTech falas, ndërsa ende marrin shërbime kontabiliteti të një cilësie të lartë që do të marrin nga një firmë kontabiliteti tradicionale. Ekipi i BTech do të punojë me secilin biznes për të siguruar që zgjidhjet software të jenë të personalizuara sipas nevojave dhe kërkesave të tyre specifike.

BTech Studio është një hap i rëndësishëm drejt misionit të BTech për të ofruar zgjidhje teknologjike të fundit për biznese të të gjitha madhësive. Kompania është e angazhuar për të siguruar zgjidhje inovative dhe të besueshme për të ndihmuar bizneset të rriten dhe të suksesshme në peizazhin konkurrues të sotëm. Me BTech Studio, bizneset mund të përfitojnë nga teknologjia dhe shërbimet kontabiliteti profesionale, të gjitha në një kosto efektive.

Për të përfunduar, prezantimi i BTech në Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë theksoi rëndësinë e teknologjisë në botën e sotme dhe prezantoi një iniciativë inovative për të siguruar shërbime kontabiliteti të kostos efektive përmes BTech Studio. Përmes kësaj iniciative, BTech po tregon përsëri angazhimin e tyre për të ndihmuar bizneset të rriten dhe të arriten sukseset e tyre.